Père Kersten Stratum

Tivolilaan 66
Eindhoven

 
 
Zoals veel van jullie weten organiseert Scouting Père Kersten Stratum elk jaar in oktober een spooktocht. Helaas kan de spooktocht dit jaar niet doorgaan i.v.m. de corona maatregelen. Ook voor Scouting zijn de maatregelen weer aangescherpt. Voor alle scoutinggroepen ligt de focus op het continueren van de opkomsten voor kinderen en jongeren, zo ook bij onze groep. Onze opkomsten, activiteiten en overige bijeenkomsten gaan op dit moment gewoon door volgens de richtlijnen van Scouting Nederland en de Gemeentelijke richtlijnen.
Meer informatie over de aangescherpte richtlijnen kun je vinden via: https://www.scouting.nl/.../Corona-en-scouting-vanaf-29...
Ben je tussen de 7 en 18 jaar en wil je een keer komen kijken bij onze Scoutinggroep? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Spooktocht

Jota - Joti

 

’s Werelds grootste scouting event, de JOTA-JOTI vindt dit jaar plaats van 16-18 oktober. Een weekend vol unieke manieren om met elkaar te communiceren. Echter vanwege corona wordt het geen reguliere editie. Maar niet getreurd! Op 17 oktober kun je bij onze scoutinggroep meedoen aan onze eigen editie van 2020: Yota-Yeti. Wil jij, samen met je groepje de Yota-Yeti op de foto vastleggen voordat de Yota-Yeti jagers hem vangen? Kom dan zaterdag om 14u00 naar ons buitenterrein (einde Heezerweg) en volg de voetsporen van de Yota-Yeti. Kom je voor de eerste keer kijken? Meldt je dan even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten dat je komt.

Wij bouwen aan een nieuwe website

 

Zoals je wellicht al is opgevallen is onze website inmiddels behoorlijk verouderd.

Momenteel wordt er op de achtergrond flink gepionierd aan een nieuwe website.

Waar mogelijk wordt de oude website actueel gehouden echter voor de meest

actuele informatie verwijzen we je naar 'Laatste nieuws'

op deze pagina en natuurlijk naar onze Facebookpagina.

 

 

 

 

constructionwebsite

 

Nieuwe website

 

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een nieuwe website. Deze website is dus niet actueel.

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  kunt informatie opvragen als u meer wil weten.

Een kijkje nemen op onze Facebook pagina en Instagram geven u ook een goed beeld van we allemaal ondernemen binnen onze gezellige scoutinggroep.