Père Kersten Stratum

Tivolilaan 66
Eindhovenspooktocht2018Durf jij het Verboden Bos in?

Op zaterdag 27 oktober organiseert Scouting Père Kersten Stratum een spooktocht door het 'Verboden Bos'. Ben jij niet bang aangelegd? Kom dan naar het buitenterrein (aan het einde van de Heezerweg) voor een spannende spooktocht.

Om 19:30u start de eerste groep met lopen door 'het Verboden Bos'. Om het spannend te houden, laten we wat tijd tussen de verschillende groepjes zitten. Het kan dus zijn dat u even moet wachten voordat u kunt gaan lopen.

 

Om 20:30u kan de eerste groep starten met de nóg spannendere spooktocht! Deze is geschikt voor iedereen die niet bang is én ongeveer ouder dan 9 jaar is (vanaf 10 dus).

 

Het start- en eindpunt is op het buitenterrein van Scouting Père Kersten Stratum aan het einde van de Heezerweg (voorbij de kruising met het Kannukensven, een stukje het bos in (richting het kampje)). Voor een kaartje van de locatie, zie onder dit bericht.Wij wachten u op met een gezellig vuurtje en u kunt wat te drinken bij ons verkrijgen om even bij te komen van de spanning en het gillen...

 

Durft u het aan?spooktocht2018

buitenterrein kaartje