Père Kersten Stratum

Tivolilaan 66
Eindhoven

Het Groepsbestuur

De algemene gang van zaken van Scouting Père Kersten Stratum wordt door het groepsbestuur begeleidt. Zij dragen de zorg voor het reilen en zeilen van de vereniging. Ze bestaat uit iets oudere vrijwilligers met een ruime hoeveelheid aan ervaring.

Het dagelijks bestuur van Scouting Père Kersten Stratum bestaat uit vier leden; een voorzitter, penningmeester, secretaris en een groepsbegeleider voor de speltakken. De bestuursleden worden door de groep gekozen op de groepsraad. Daarnaast onderhouden zij contact met de Stichting (Stichting Jeugdwerk Stratum) en brengen verslag uit naar de groep. Hieronder volgt een korte omschrijving van een deel van de taken van ieder bestuurslid.

 

Leden groepsbestuur

De voorzitter
De voorzitter heeft allereerst een representatieve functie. Verder leidt de voorzitter de vergaderingen van de groepsraad (vergadering met groepsbestuur en alle leidinggevenden van Scouting
Père Kersten Stratum) en van het groepsbestuur.

De penningmeester

De penningmeester beheert de financiën van de groep en int om die reden de contributie en de kampgelden. De pennigmeester onderhoudt ook nauw contact met de Stichting, en dan met name met degene die daar verantwoordelijk is voor de financiën, denk bijvoorbeeld aan opknappen van het clubhuis.

 

De secretaris

De secretaris maakt de notulen van de vergaderingen van de groepsraad en groepsbestuur, beantwoord de e-mail en houdt het archief bij.

 

De groepsbegeleider

Een groepsbegeleider is het aanspreekpunt voor de speltakken en is ook degene die regelmatig een informeel gesprek met de leiding van de speltakken heeft.

Contact:

Voorzitter: Wendy Bessembinders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Sven Moors Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: John Govers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groepsbegeleider: Wendy van Lieshout - Donker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.