Welpen

Ben jij een jongen of meisje tussen de 6-10 jaar oud? Wil je avonturen beleven op zaterdagmiddag? Samen met anderen leuke, uitdagende, gezellige en stoere activiteiten ondernemen? Kom dan eens meedoen met de Welpen.

Onze welpengroep bestaat uit ongeveer 15 kinderen die samen spelen, leren en ontdekken. Ze leren samen te werken en hebben vooral heel veel plezier samen. Iedere week is weer anders bij de Welpen, de leiding bedenkt steeds iets nieuws.

Een paar keer per jaar gaan de Welpen op kamp, dan logeren we in een scoutinggebouw in de omgeving. Samen op kamp is al een avontuur op zich en de leiding maakt het nóg leuker met allerlei spellen en activiteiten. Zo zijn we op zoek geweest naar een dief en hebben hem (natuurlijk) gevangen, zijn we terug in de tijd gegaan naar de cowboys en nog veel meer!

Wil jij ook mee op avontuur?

De Welpen zijn (bijna) iedere zaterdag van 14:00u-16:30u te vinden bij ons scoutinggebouw of op het buitenterrein in het bos. Wil je mee komen doen, mail dan even vantevoren zodat je weet waar we te vinden zijn. Info@perekersten.nl